Africlowns gaan weer naar Zuid-Afrika!

Die grootste beloning vir jou werk is nie wat jij daarvoor
krij nie, maar wat jij daardeur word

Ja we gaan weer! Na 3 jaar kunnen we onze volgende tour houden voor de kinderen en volwassenen in Zuid Afrika. En we, Peter Vrinds alias clown Puk, Willem Hans Elbrecht alias clown Pluum en Jans Koopmans alias clown Bluf, zijn er weer helemaal klaar voor om naar Zuid-Afrika te gaan voor onze 11e clownstour.

We zijn blij om, 20 oktober, weer te vertrekken en duizenden kinderen en volwassenen te verblijden, laten lachen en laten weten dat ze de moeite waard zijn!

Dit jaar zal onze clownstour in het teken staan van veel kleur en muziek. Met boomwhackers, regenbooglappen en de Sax van clown Puk wordt het weer een feest met actie, reactie en interactie en vrolijkheid. Ja ook deze kinderen en volwassenen wensen wij het allerbeste. Christi, woonachtig in Zuid-Afrika is bezig om de laatste puntje op de i te zetten wat betreft
het speelschema. Ook deze keer bezoeken we bekende en vertrouwde locaties. Maar ook nieuwe weeshuizen, townships en tehuizen voor gehandicapten staan op het programma.

Binnenkort lees je hier meer over onze planning te zien en komt er weer een uitgebreid verslag en foto’s van de shows. De foto’s laten het grote plezier zien van de kinderen en de volwassenen. Aan de reacties kunnen jullie zien dat ons bezoek een enorme indruk en herinnering achterlaat bij iedereen. Heel veel moois waar we jullie over willen vertellen en graag willen laten zien.

Dit kan natuurlijk niet zonder jullie hulp. Stichting Africlowns heeft net als ieder ander goed doel geld nodig. En daarom zijn wij zo vrij om aan jullie een donatie te vragen. Elke gift die jullie bijdragen wordt bijzonder op prijs gesteld. Maak iedereen blij!
Wat is er nou mooier om aan een stichting te geven waarbij je zeker weet wat er echt met je geld gebeurt. En die stichting die is opgezet door iemand die je kent.
Samen kunnen wij het verschil maken!
Wees gul voor de kinderen en volwassenen in Zuid-Afrika.
IBAN: NL60INGB0002922423 t.n.v. Africlowns te Zwolle.

Namens stichting Africlowns alvast bedankt voor jullie steun!
Een warme clownsgroet van,
Willem Hans, Peter, Jans, Christi en Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *